السبت، 25 أبريل 2020

Dachshund Mutts Bakımı Nasıl Gerektirir?



Dachshund'un, akıllara durgunluk veren bir koku duygusu olan davetkar, el üstünde tutan bir yavru olabilir. Ona bakmak hoşgörü gerektirir, çünkü inatçı bir birey olabilir. Öyle olsun, ona kaliteli beslenme, çalışma ve el üstündekoli verirseniz, yaşam için bir arkadaşınız olur.
Geri Sorunları Oynatmaya Özen
 Doxie kaliteli bir kan beslene ve kısıtlama davranır besleyin. Kaliteli köpek gıdalar birincil üç sabitleme olarak et listesi. Et yan ürünleri içeren köpek besinlerinden stratejik bir mesafeyi koruyun; tüyleri, burunları ve yer kemiğini yemesine gerek yok. Doxie fıtıklı diskler için çaresiz olduğundan, kaliteli pooch besleyiciler onu ince tutmaya yardımcı olur, besin içinde hiçbir dolgu maddesi olduğundan. Eğer kilolu ve şans fıtıklı bir disk sırtına koymak ek gerginlik beri sona erdi küçük sosis yavrusu gerekmez. Senin doxie mobilya hop izin kaçının. Sırtına itebilir. Onun için bir eğim koyun onu sizinle rahatlatıcı akıl yok mobilya kapatın. Onu merdivenlerden aşağı yukarı taşı. Sizin dachshund yukarı ve aşağı merdiven tırmanma yapabiliyor, ama herhangi bir disk sorunlarına neden veya rahatsız herhangi bir şansı dizginlemek gerekir.

Eğitim

 Yavruna topuk öğret. Bunu elde etme ihtimaline rağmen senin yanında, senden önce değil, o daha az üstlenmek ve alfa pooch olma olasılığı daha düşüktür. Onu kısa bir zincirde tut ve başının üstündeki temizlenmiş tarafında bir ziyafet tut. Birçok adım at ve "Topuk" de. Sana yakın olması ihtimaline karşı, ona bu ikramı karşıla. Seni sokakta sürüklemeden yürüyene kadar bu stratejiyi devam ete. Yavruna oturmayı öğret. Tedaviyi başının üstünde tut. Dediğiniz gibi nazikçe arkasında oturma pozisyonuna doğru doğru, "Sit." Onu övün ve ona tedavi teslim. Eğer de çok sayıda davranır için doxie gerekmez bu yana, küçük parçalara bölün. Yavruna kalıp gelmesini öğret. Sit komutunu öğrendiğinde, onu bekletin ve ondan sonra elini bir dur işareti gibi kaldır. "Kal" komutunu söyleyin ve bundan sonra yedekle. Hevesle "Gel" deyin. Geldiğinde, ona bir ziyafet getir. Kısa hazırlık oturumlarında komutları düzenli olarak rehash.

Hazırlık ve Sağlık 

Gerektiğinde doxie banyo. Ayda bir kez yeterli olacaktır. Çok fazla duş cildini kurutabilir. Onu nazik bir temizleyiciyle içine yıkayın, tamamen temizleyin ve taslaklardan uzak tutun. Uzun saçlı ve tel saçlı doxies bir fön makinesi kullanmak. Kısa saçlı doxies kapalı Havlu. Doxie'nizi sık sık fırçalayın. Kısa saçlı doxies haftada bir veya iki kez yumuşak kıllı fırça ile fırçalanmış olabilir. Tel saçlı ve uzun saçlı doxies her gün veya her gün fırçalanmış olmalıdır. Tel saçlı köpek yavrusu için sert kıllı bir fırça ve uzun saçlı yavru için bir slicker fırça ve tarak kullanın. Fırçalamadan sonra tarak. Doxie'nin dişlerini fırçala. Birkaç kişi her gün yavrularının dişlerini fırçalar. Ne sıklıkta fırçalamak için etrafında veteriner konuşun. Bir köpek diş macunu ve ya bir parmak fırçası veya standart diş fırçası yararlanın. Bir seferde birçok diş yaparak yavaş yavaş fırçalama mevcut. Düzenli kontroller ve aşılar için yavruprogramınızı planlayın. Veteriner ile birlikte konuşma yaklaşık bir böcek beklenti programı, de.
Her gün yavrunla çalış. Her yürüyüş için yaklaşık 1/2 mil her gün iki kısa yürüyüşler doxie için yeterli olmalıdır.
İhtiyaç duyabileceğiniz şeyler 
Kaliteli pooch gıda Davranır Köpek rampa Tasma Yumuşak-kıl fırça Sert kıl fırça Slicker fırça Metal tarak

Ipucu 

Bir dava açarak modern yavrunuzu kırın. Sabah, her ziyafetten sonra, oyundan sonra ve son zamanlarda bir süre uyku süresi ile başlamak için onun sandık dışında yavru alın. Sürekli aynı noktaya onu almak ve aynı ekspres kullanmak, gibi "Potty Zaman." Sürekli o zafer olduğunda yavru 
övmek. Doxie'nin ev tatiline zaman ayırması gibi sabit ol.

Uyarı 

Genç çocuklarla doxie denetler. Gerçekten de sizin doxie tarafından ve büyük çocuklar ile iyi olmasına rağmen, onlar patates bir yağma gibi onu taşımak için girişimde durumunda onun sırtına zarar verebilir.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Tips for Raising Pooches at Domestic

  Tips for Raising Pooches at Domestic Are you considering bringing a textured companion into your domestic? Pooches make fabulous companion...